Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, αποδέχεστε τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Ορισμοί

  • Υπηρεσία
    Η υπηρεσία πρόκειται για την ιστοσελίδα christosimanoglou.gr που διαχειρίζεται η εταιρία ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Προσωπικά δεδομένα
    Προσωπικά δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορούν να ταυτοποιηθούν από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες είτε στην κατοχή μας είτε πιθανόν να έρθουν στην κατοχή μας).
  • Δεδομένα χρήσης
    Τα δεδομένα χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται από τη χρήση της υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή υπηρεσίας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).
  • Cookies
    Τα cookie είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).
  • Ελεγκτής δεδομένων
    Ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.
  • Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Ελεγκτής Δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  • Επεξεργαστές δεδομένων (ή πάροχοι υπηρεσιών)
    Επεξεργαστής δεδομένων (ή Πάροχος υπηρεσιών) σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Ελεγκτή Δεδομένων.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.
  • Θέμα δεδομένων (ή χρήστης)
    Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι κάθε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.



Συλλογή και χρήση πληροφοριών
Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα
Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας (“Προσωπικά Δεδομένα”). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Δεδομένα cookie και χρήση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Δεδομένα χρήσης
Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας (“Δεδομένα Χρήσης”). Αυτά τα δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικός αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα παρακολούθησης & cookies
Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.

Τα cookie είναι αρχεία με μικρό αριθμό δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookie αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης χρησιμοποιούνται επίσης, όπως φάροι, ετικέτες και σενάρια για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookie ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookie, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies συνεδρίας. Χρησιμοποιούμε τα Cookies περιόδου λειτουργίας για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
  • Cookies Προτίμησης. Χρησιμοποιούμε Preference Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookies ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε Cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων
H ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣIA E.E. χρησιμοποιεί τα συλλεγόμενα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

  • Για την παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Για να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε παρόμοια με αυτά για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε τέτοιες πληροφορίες.

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει του γενικού κανονισμού για την προστασία δεδομένων (GDPR)
Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση του Χρήστου Ιμάνογλου για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και από το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Μας έχετε δώσει άδεια να το πράξουμε
  • Η επεξεργασία είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας και δεν παρακάμπτεται από τα δικαιώματά σας
  • Για συμμόρφωση με το νόμο

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), θα επιλύσουμε διαφορές και θα επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικέςΔιατήρηση δεδομένων
Christos Imanoglou will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes and enforce our legal agreements and policies.

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. θα διατηρήσει επίσης τα δεδομένα χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες περιόδους.

Μεταφορά δεδομένων
Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν σε – και να διατηρηθούν σε – υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, της επαρχίας, της χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, λάβετε υπόψη ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στην Ελλάδα και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.
Η συγκατάθεσή σας για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για αυτήν τη μεταφορά.

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και καμία μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό ή μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Γνωστοποίηση για την επιβολή του νόμου
Υπό ορισμένες συνθήκες, ο Χρήστος Ιμάνογλου ενδέχεται να κληθεί να γνωστοποιήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις
Ο Χρήστος Ιμάνογλου μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή ιδιοκτησίας του Χρήστου Ιμάνογλου
  • Για την αποτροπή ή τη διερεύνηση πιθανών παραβάσεων σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Τα Δικαιώματά σας Προστασίας Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)
Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Ο Χρήστος Ιμάνογλου στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς. Όποτε είναι εφικτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.
  • Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε εσάς σε μια δομημένη, αναγνώσιμη από μηχανή και συνήθως χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου η ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΜΑΝΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. στηρίχθηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε τέτοια αιτήματα.
Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Πάροχοι υπηρεσιών

Ενδέχεται να απασχολούμε εταιρείες και άτομα τρίτων για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας («Πάροχοι Υπηρεσιών»), να παρέχουμε την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθάμε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για να τελειοποιήσουν

Analytics
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύσουμε τη χρήση της υπηρεσίας μας.

Google Analytics
Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google, η οποία παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συλλεγόμενα δεδομένα για να προσαρμόσει τα συμφραζόμενα και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο εξαίρεσης από το Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε τη σελίδα απορρήτου και Όρων της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=el

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους
Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούμε από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να ανατρέξετε στην Πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας κατά καιρούς. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.
Θα σας ενημερώσουμε μέσω email και / ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη ισχύος της αλλαγής και θα ενημερώσουμε την «ημερομηνία έναρξης ισχύος» στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

Με email: [email protected]